7.4.2012

Tällainen sommitelma tauluista sitten syntyi


Erkki Talarin ja Frans Toikkasen grafiikantöistä syntyi tämänlainen sommitelma seinälle. Lisäksi ylhäällä keskellä Pentti Hännisen Häiritty uni.

9 kommenttia:

 1. Aivan upea kokoelma!! :)

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs ja kiva kokonaisuus ! Reunimmaiset isommat kissataulut ovat mainiot :)

  VastaaPoista
 3. BagMiss: Kiitos. :)

  Petriina: Kiitos. :) Reunoilla on Toikkasen työt Viirusilmä ja Toinen ohitus, joista jälkimmäiseen vaihdettiin paspikset ja kehykset meille paremmin sopiviksi.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kissa kokoelma...tässä linkkivinkki:)http://mirkajohansson.fi/teokset18.php ( niin kateellinen sinun korukokoelmastasi, huokailen vain täällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Ai niin, olen tässä kiireessä unohtanut aiemman keskustelumme kissagrafiikasta. Palaan asiaan - kiinnostusta kyllä olisi! :)

   Poista
 5. Hei! Lisää postauksia, kiitos! Hieno blogi ja hieno korukokoelma.

  terv.

  Mirja (joka taisi myydä sinulle tuon Uraputki-Toikkasen) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mirja,

   ja kiitos. Saattaa hyvinkin olla mahdollista, että ostimme taulun sinulta. :) Taulu-, laukku- ja korukokoelmani on kasvanut, mutta aikaa sivujen päivittämiseen ei tällä hetkellä valitettavasti ole työ- ja koulukiireiden takia. Kunhan aikaa taas jossain vaiheessa on enemmän, niin sitten jatkan.

   Poista
 6. Upeita tavaroita kokoelmassasi. Taidankin jäädä seuraamaan mitä muuta löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi Taruinen. :) Blogini on ollut jo hetken horroksessa - katsotaan nyt, koska ehtisin taas päivittää tätä.

   Poista