3.9.2011

Mulberry Seth


Suklaanruskeat laukut ovat ilmeisesti eniten mieleeni, sillä kesäloman alennusmyynneistä ostoskoriini sujahti tämä ihanuus. Seth muistuttaa kovasti jo omistamaani Antony-laukkua (jonka kohtaloa harkitsen vakavasti). Erona näiden kahden välillä on, että tämä on littanampi ja hieman kookkaampi sekä tässä on vetoketjukiinnitys. Yksi syy Sethin ostoon oli myös se, että laukussa on irrotettava olkahihna, jonka saan tarvittaessa Roxanneen kiinni. 

Mulberry lopetti Sethin valmistuksen ja siitä syystä näitä klassisen tyylikkäitä laukkuja sai mukavaan hintaan kesällä.


6 kommenttia:

 1. Kaunis suklaanruskea väri laukussa, pidän. :)

  VastaaPoista
 2. Riina: Suklaanruskean värin kanssa ei tarvitse olla huolissaan, vaikka syyssade pääsisi yllättämään. :) Ja tämänkin väri vielä tummenee ja syvenee käytön myötä.

  VastaaPoista
 3. Upea laukku! :D Ja tosi käytännöllinen malli ja väri... Sulla on tunnetusti hyvä maku!

  VastaaPoista
 4. Hei.
  Ihastuttava Blogi kertakaikkiaan!
  Löysin tänne, kun hain tietoa yhdestä omasta korustani; Aarikan hopeisesta Pensseli rintakorusta. Olisin ollut innokas löytämään kenen suunnittelijan ja miltä vuodelta se on, mutta enpä vielä löytänyt. Mutta jään kuulolle.
  Kikka

  VastaaPoista
 5. Kikka: Kiitos. :) Jos korusi on hopeaa, pitäisi siitä löytyä hopeanleimat ja varmasti vuosileimakin (numero-kirjain-yhdistelmä). Valitettavasti Aarikan tuotanto ei ole minulle kovinkaan tuttu. Varmimmin saisit vastauksen ottamalla suoraan yhteyttä Aarikkaan.

  VastaaPoista