11.8.2011

Kesä vierähti vaudilla


Olisi kai aika palailla tänne jälleen päivittämään korulippaan sisältöä ja vähän joitain laukkuhankintojakin. Ihan päivittäin en enää postaile erinäisten kiireiden takia, mutta viikottaiseen tahtiin uskon aikani riittävän! :) Toivottavasti täällä on vielä jokunen lukija jäljellä, pitkääkin pidemmän hiljaiselon jälkeen.

Uusi kamerakin tuli sitten hommattua ja yritän epätoivoisesti opetella sen käyttöä tässä ohessa.

15 kommenttia:

 1. You are back!!! :D Great!

  VastaaPoista
 2. BagMiss: ;D Täällä taas!

  VastaaPoista
 3. Kiva kun palailit kesälaitumilta! :) Minä täällä olen ihastellut sillävälin sinun komeita laukkukokoelmia, varsinkin tuo Mulberry on lähellä sydäntä. :)

  VastaaPoista
 4. Heidi: Kiva kiva, että olet löytänyt tiesi tänne ja uskaltauduit kommentoimaan. :) Mulberryt ovat vuosia olleet minulle niitä ainoita ja oikeita laukkuja, kunnes LV tuli vähän sotkemaan kuvioita. Sinullakin näytti muuten olevan hieno Mulberry-kokoelma. :)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa kotiin :) Meill on ollut ikävää :D

  VastaaPoista
 6. Welcome back ! =)

  VastaaPoista
 7. Ainakin yksi uusi lukija on loman aikana löytänyt paikalle. Tämäkin Mulberry ja koru harrastaja ;) Jään ihmettelemään mitä syksy tuo tänne tullessaan :)

  VastaaPoista
 8. M.A.F: Hienoa! ;D Hih! Aikas hyvät harrastukset sinulla!

  VastaaPoista
 9. Kiva, kiva ! Varsinkin laukkujuttuja odotellessa... :-D

  VastaaPoista
 10. Petriina: Muutama Mulberry-aiheinen laukkupostaus olisi luvassa syksyn mittaa... :D

  VastaaPoista
 11. Täällä kanssa yksi, joka löysi blogisi kesän aikana. Harrastan kanssa korujen keräämistä (tosin kokoelmani on suht vaatimaton) ja pidän laukuista. Mulberry on myös yksi suosikeistani :) Kokoelmissani on muutama Sarpanevan ja Eelis Kaupin koru ja näitä kokoelmia aion kartuttaa pikkuhiljaa. Mutta oli tosi kiva törmätä hengenheimolaiseen!

  VastaaPoista
 12. Olen seuraillut blogiasi jo pidemmän aikaan ja nyt kun olen aloittanut oman blogin, niin pitää jättää merkkiä (anonyymina kommentoiminen ei tuntunut kivalta). Ihana blogi ja kauniita juttuja sinulla, tykkään! :)

  VastaaPoista
 13. Daisy Duck: Tervetuloa mukaan! :D Meitä samankaltaisia koru- ja Mulberry-hupsuja taitaa olla yllättävän paljon. Ensin piti vain laittaa blogi pystyyn, että löytäisimme toisemme.

  Riina: Kiitos ja tervetuloa! :)

  VastaaPoista