9.4.2011

Tunnustan - Olen taas sortunut...


Laukkuihin! ;) Parina seuraavana päivänä tulenkin hemmotelemaan kaikkia laukkujen ystäviä muutamalla postauksella. Voisin aloittaa tällä:


Laukku on Louis Vuittonin Palermo PM. Raahaan kyseistä veskaa mukanani nykyään päivittäin. Olen ostanut tämän käytettynä. Nahkaosat olivat jo patinoituneet hunajansävyisiksi, mutta sisältä laukku oli kuin uusi. Palermossa on pidempi irroitettava olkahihna, jonka avulla laukkua voi kantaa messenger-tyylillä tai olkalaukkuna ja lyhyemmät hihnat, joilla laukkua voi kantaa kädessä/käsivarrella. Vetoketju on todella hyvä ja laukkua uskaltaa kantaa turvallisesti ruuhkajunassakin. Pinnoitettu kanvas tekee laukusta myös unelman sadesäällä, sillä sen kun vain pyyhkäisee kuivaksi. Nahkaosatkaan eivät ole moksiskaan sateesta. Sisällä on kännykälle oma tasku sekä kolme taskua muille tilpehööreille. LV:n laukuissa on sisällä usein myös D-ring, johon saa vaikka avaimet tai pochetten roikkumaan. 


Olen niin tyytyväinen ostokseeni, että Palermo lähtee mukaani keväiselle Rooman matkalle.

8 kommenttia:

 1. Laukkuja, jee ! :-D

  Kivan mallinen LV ! Itse en omista yhtään, mutta jossain reissussa tämäntyyppinen laukku olisi just ei melkein, vetskari, pitkä kantohihna ja tuo materiaali.... hmm. Alkaa käydä vaaralliseksi näissä blogeissa käyminen. Taidan olla vaikutuksille altis...

  VastaaPoista
 2. Petriina: Palermo on aivan mahtava laukku! Voisin pitää melkein ylistyspuheen tästä ihanuudesta. Koko on mitä mainioin päivittäislaukuksi, se on kevyt kantaa, vetoketjusta ehdoton +, sopii tuuleen ja tuiskuun, toimii casual-pukeutumisen kanssa... :D Ja näitä liikkuu eBayssa suht hyvin, kunhan muistaa varmistaa aitouden tpf:ssä!

  VastaaPoista
 3. Jee, laukkupostaus! Kaunis laukku, tuon kokoisia kauniita laukkuja näkee harvoin! Sulla on hyvä maku, täytyy myöntää! :D

  VastaaPoista
 4. BagMiss: Kiitos. ;) En uskalla enää katsoa muita merkkejä lainkaan, etten vain sorru niihinkin. Tosin Mulberryt ja LV:t täyttävät aika hyvin laukkukriteerini.

  VastaaPoista
 5. Ihana! Pitäisiköhän minunkin alkaa etsiä käytettyä, silloin ei tarvitsisi huolia uusista nahkaosista ja niiden likaantumisesta. Tuo nahka kun kehittää kuulemma itsestään jonkinlaisen suojan likaa vasten patinoituessaan...

  VastaaPoista
 6. Tuulia: Kiitos. Itse olen onneksi onnistunut löytämään hyväkuntoisia käytettyjä laukkuja. Käytetyllä ja käytetyllä voi olla suuriakin eroja myyjästä riippuen. Jäin tänä kesänä tämän laukun kanssa kaatosateeseen seuraksella, että nahkaosat patinoituivat hieman lisää. :) Laukun sisältö onneksi säilyi kuivana! Ihana ja huoleton laukku!

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Kyllä oma laukkuni on ihan aito, myöskin vuodelta 2009. En ole aiemmin törmännyt PM:iin, joissa olisi kaksi taskua. Omassani on kännytasku + isompi tasku toisella sivulla ja toisella sivulla 2 taskua. Ehkä taskujen määrä on uudemmissa laukuissa tiputettu kahteen? Kuulostaa kyllä minustakin omituiselta. Mistähän tähän mysteeriin saisi vastauksen?

   Purseforumilla ja youtubessa näyttäisi olevain vain nelitaskuisia PM:iä:

   http://forum.purseblog.com/louis-vuitton-clubhouse/the-palermo-club-202891-10.html

   http://www.youtube.com/watch?v=GF34ETF2cpE

   Poista