5.4.2011

Graafinen ympyrä osa II


Sormuksessa on sama aihe kuin taannoisessa kaulakorussa. Sormus eroaa väritykseltään riipuksesta, koska se on kullattua pronssia.


Materiaali: kullattu pronssi
Leimat: bronze, Jorma Laine ja Finland

8 kommenttia:

 1. Huomasin tuon kamerakyselyn tuossa sivussa. Mikä kamera sinulla on nyt käytössäsi ?

  VastaaPoista
 2. Petriina: Minulla on digikamera Olympus SP-560 UZ. Ihan hyvä kamera on ollut, mutta haluaisin digijärkkärin ja erilaisia objektiiveja. Mitä kameraa sinä käytät?

  VastaaPoista
 3. Itselläni on varmaankin ollut tuon kameran edellinen versio aiemmin :-) Nyt on käytössä Canon EOS 450 D ja kolme eri objektiivia siihen. Ulkokuvat otan Sigman 70-300 mm APOMacrolla, josta tykkään eniten. Haaveissa olisi joku valovoimainen laajakulma obsu. Canonia suosittelen, olen tykännyt kovasti. Pikkukamerana on Canonin PowerShot, en muista mallia. Hyvä sekin, menee pienempäänkin käsilaukkuun hyvin.

  VastaaPoista
 4. Petriina: Kiitos vinkistä! Sigman objektiiveja olinkin ajatellut kameran kaveriksi. EOS 450 taitaa olla EOS 550:n edeltäjä. 550 olisi kukkaroystävällisin, mutta onko sillä suurikin ero versioihin 600 tai 60? Ehkä pitäisi käydä myös Rajalan kaupassa hieman kyselemässä.

  VastaaPoista
 5. dpreviw-sivuilla voit tehdä vertailuita ja lukea ammattilaisten arvioita kameroista. Käyn siellä itse aina kun pitää hankkia jotain kamerasälää :-) Riippuu ihan tarpeistasi, mikä on paras vaihtoehto. Itse olen ollut tyytyväinen tähän perusmalliin. Osta ulkoinen salama myös, sisäkuvausta varten !

  VastaaPoista
 6. Petriina: Kiitti! Sinne siis seuraavaksi! :)

  VastaaPoista
 7. Viehättävä koru :)

  Minulle tulee tästä mieleen lapsuudessa pelattu lasihelmipeli..

  VastaaPoista
 8. Kati: Kiitos. :) Millainen on lasihelmipeli? Minä en ole tainnut pelata sellaista.

  VastaaPoista