24.3.2011

K. Laineen siro rannerengas

 
Nimileima: Sten Ky, Hans Sten
Pitoisuusleima: 925 hopeaa
Paikkakuntaleima: -
Vuosileima: G8 eli 1984
Muut leimat: KL ja Finland
 Kivi: vuorikristalli

12 kommenttia:

 1. Piristävän siro ja yksinkertainen.

  Salla

  VastaaPoista
 2. Salla: Kiitos kommentista. :)

  VastaaPoista
 3. tuli mieleeni että ovatko nämä tuotteet kaikki sinun omiasi? haluaisitko joskus pitää jostain vaikka huutokaupan blogissasi vai ovatko kaikki rakkaita ja käytössä? -kateellinen :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos viestistäsi. Korukokoelmani on muutamien vuosien keräilyn tulos. Koska suomalaisesta korutaiteesta on hirvittävän vähän tietoa saatavilla, yritän täällä blogissani jakaa sitä vähää tietoutta, jota omaan. Huutokauppaa en ajatellut pitää, sillä näistä koruista en ole luopumassa. :)

  VastaaPoista
 5. Sanon taas kerran, että kiitos tästä blogista! Kiitoskommentin voisin laittaa ihan jokaisen postauksen yhteyteen. Usein tulee ahaa-elämys, tuon ja tuon olen nähnyt jollain - silloin kauan sitten. On koruja ja on koruja.

  VastaaPoista
 6. Onpa ihastuttava rannerengas ! Oikein siro.

  Olen monesti miettinyt, että miten ennätät käyttää kaikkia näitä kokoelmaasi kuuluvia koruja ? Niitä on niin paljon :-) ( Enemmän kuitenkin kuolaan laukkukokoelmasi perään ! ;-) )

  VastaaPoista
 7. Petriina: Kiitos. :) Valitettavasti en ehdi (tohdi) käyttää ihan kaikkia korujani, mutta kyllä pidän päivittäin jotain korua. Osaa käytän vain juhlavammissa tilaisuuksissa. Laukkuja tulee vaihdeltua sesongin mukaan ja niitä onkin määrällisesti huomattavasti vähemmän kuin koruja.

  VastaaPoista
 8. Riipuksen ylpeä omistaja12.7.2011 21.16

  Kiitos kiitos kiitos!
  Olin kyllä ihan eri korusta tällä kertaa netissä tietoa etsimässä ja tämää osui silmiin joten sain kuitenkin edes yhdestä omistamastani korusta.
  on mukavaa nähdä että joku jaksaa nähdä näin paljon vaivaa suomalaisten korujen tietojen hankintaan.

  VastaaPoista
 9. Riipuksen ylpeä omistaja: Kiitos itsellesi kommentistasi. :)

  VastaaPoista
 10. Ihastuttavan siro koru! Pidin myös samantapaisesta sirosta rannekorusta, jossa oli kolme kukkaa vierekkäin. En nyt vain satu muistamaan korun nimeä... (;

  Aliisa

  VastaaPoista
 11. Aliisa: Kiitos kommentistasi. :)

  VastaaPoista