13.2.2011

Sarpanevan pronssinen helikello

 
Tämä pieni helisevä kello on taatusti Pentti Sarpanevan tekeleitä, vaikka korussa ei valitettavasti olekaan leimoja. Tuo kellon ulkopuolen struktuuri viittaa nimittäin hyvin voimakkaasti Sarpanevaan.

 
Materiaali: pronssi

6 kommenttia:

 1. Sun blogi on kyll hyvä vertailukohde käsikirja :) Mietin juuri jos ostan kolme pronssi kaulakoru, mutta en tiedä yhtään kenen ne on, mutta ehkä voi olla Sarpaneva.. sull on kyll niin paljon sarpaneva että niitä voi käyttää vertailukohteena kun yrittää hahmottaa itse mitä jotain on. Sull on hirvittävä määrä Sarpaneva, syy?

  Vihjeenä muuten, Liedon Vanha Linna on Kalevala näyttely koko kesä jos oikein nyt muistan, luulen että sinne kannattaa mennä katsomaan. Aukisin vain sunnuntaina :(

  VastaaPoista
 2. Jocale: Kiitos paljon. :) Kiva, jos blogistani on jotakin apua. Sarpanevan, Laineen ja Tammisen korut vain kiinnostaa muotokieleltään kovasti. Ja nykyään ei enää tehdä niin näyttäviä koruja! Vielä riittää esiteltävää toviksi. ;) Voisinkin panostaa koko ensiviikon pelkästään kyseisten herrojen pronssikoruille.

  Kiitos Kalevala-näyttely vinkistä. Voisin yrittää piipahtaa siellä kesällä.

  VastaaPoista
 3. Hauska seurata, mitä kaikkia esineitä taiteilijat matkansa varrella tekevätkään... Kello on kertakaikkisen suloinen :)

  VastaaPoista
 4. Kati: Kiitos. :) Kello on aika soma myös sointiääneltään.

  VastaaPoista
 5. Tämä on kyllä suloinen :D Tällaista "Helinäkeijun" kelloa voisin minäkin käyttää!

  VastaaPoista
 6. Marjo: Psst. Näitä saa edelleen Turun Hopeasta. ;)

  VastaaPoista