23.1.2011

Pronssinen retrorannekoru


Materiaali: pronssi
Leimat: Made in Finland 
 
 
Olisiko kenelläkään tietämystä tämän rannekorun suunnittelijasta?

14 kommenttia:

 1. Herkän kaunis. =)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavan näköinen!! Meill on kyll aika samanlainen korumaku.. :D

  VastaaPoista
 3. Riesu: Kiitos. :)

  Ulrika: Kiitos. :) Ehkä sinun pitää myös alkaa pitää blogia, että pääsen tutustumaan sinun koruaarteisiin.

  VastaaPoista
 4. ^jo, tuli sellainen olo että olin kuokkavieras...yhtä hyvin voin laittaa oman blogin pystyyn, katsotaan nyt miten sujuu.. jos menestyn tai en mutta nyt olen ainakin liittänyt sun blogisi minun luettuimmat :D

  VastaaPoista
 5. Jocale: Älä nyt kuokkavieraaksi itseäsi ajattele, sillä minusta on kiva, että kommentoit kirjoituksiani! Kävin kurkkimassa blogiasi, kauniita koruja oli ilmaantunut sinne. :)

  VastaaPoista
 6. Yhteen aikaan oli Sarpanevalla ja jollain toisella muualtakin tutulla (arkkitehti tai lasitaiteilija) vähän samantyylisiä. Designmuseon korunäyttelyssä näin, muttei nyt ole muistiinpanoja käsillä, eikä tämä koru ollut siellä. My Jewellery Boxissa saattoi olla kerran se Sarpanevan versio, kaarnantapainen. Mutta ei siis hajuakaan kenen suunnittelema tämä on :D Tykkään taas kuitenkin :)

  VastaaPoista
 7. Peikkonen: Itsekin kävin Designmuseolla katsomassa korunäyttelyn, mutta en kyllä muista kyseisiä koruja. Tiedätkö, ilmestyikö sitä näyttelyluetteloa ikinä? Kävin pariin otteeseen kyselemässä sen perään ja se tuntui aina olevan työnalla.

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunis koru! Muistan nähneeni jossain riipuksenkin, missä oli tuota samaa kuviota. Voi silti olla, että muistan väärin. Huomaatko muuten, että tuo "Made in Finland" on aika poikkeuksellisella fontilla. Ehkä sen perusteella joskus jostain toisesta korusta suunnittelijakin selviäisi.

  VastaaPoista
 9. Uskomattoman kaunis!

  Mietin, millähän tekniikalla tuollaista jälkeä saa aikaan.. jos nuo pisarat on tehty jokainen yksitellen, niin onpahan ollut työ...

  VastaaPoista
 10. Amarisa Topaz: Kiitos. :) En ole tajunnutkaan tutkailla fonttia.

  Kati: Kiitos. :) Minulla ei ole aavistustakaan kuinka pronssikoruja tehdään. Pinta on tuollainen kolmiulotteinen nystyräinen.

  VastaaPoista
 11. Mielestäni tuo on Sarpanevan tuotantoa, itselläni on hyvin samannäköinen

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: Kiitos kommentistasi. En usko, että tämä kuitenkaan on Sarpanevan tuotantoa. Koru on hieman erityylillä toteutettu, huomaat jos vertaat muihin esittelemiini Sarpanevan koruihin.

  VastaaPoista
 13. I think its Owe Johansson, I bought his necklace in a large lot of his work: https://www.etsy.com/listing/129893961/organic-made-in-finland-owe-johansson?ref=shop_home_active

  VastaaPoista