4.1.2011

Musta Mulberry Dahlia rahapussi


Musta sileäpintainen ja kiilloitettu (soft polished leather) nahkainen rahakukkaro on Dahlia-mallistoa vuodelta 2008. Rahakukkaro on sen verran kookas, että se toimii tarvittaessa myös clutchina. Pikkutaskuihin saa kolikot ja vetoketjutaskuihin kortteja, seteleitä sekä puhelimen. :)

8 kommenttia:

 1. Meillä on tänään vähän samantapaiset bloggausaiheet. :) Tosi hieno kukkaro!

  VastaaPoista
 2. BagMiss: Miten sattuikin! :) Huomasin, että joku myy huutonetissä tätä samaa kukkaroa!

  VastaaPoista
 3. Mistä itse kyseisen kukkaron ostit, jos saa udella? :)

  http://www.huuto.net/kohteet/upea-aito-mulberry-tooled-butterfly-bayswater-loistokunto/162193364

  Mitä mieltä olet tuosta linkin laukusta? Musta se on aika kummallinen...

  VastaaPoista
 4. BagMiss: Mainitsemani kukkaro onkin jo myyty. Se oli nopeaa toimintaa! Omani olen ostanut suoraan Mulberryltä (www.mulberry.com) alennusmyyntien aikaan. :)

  Sen tiedän varmuudella, että laittamasi linkin takana myynnissä oleva laukku on aito. En tosin varmuudella muista, koska noita versioita tehtiin. Makuasioistahan ei koskaan voi riidellä...mutta itse pidän enemmän perinteisestä Bayswaterista.

  VastaaPoista
 5. Itsekin pidän enemmän perinteisestä versiosta, noita perhosia näkee aika harvoin, siksi kysyin... Voisit joskus kirjoittaa ison artikkelin aiheesta: Mulberryn osto netistä. Mitä pitää ottaa huomioon jne. Purseblogin "aitousohjeet" on tosi hyvät, mut olis kiva kuulla vinkkejä tms. konkarilta/ asiantuntijalta. :D Jos se ei sovi sun blogiin (teemaan), niin aina saat kirjoittaa vierailijan artikkelin mun blogiin! :D Mut joo, tää oli vaan ihan heitto. Ei siis mitään painetta mihinkään suuntaan. :D

  VastaaPoista
 6. BagMiss: Voin yrittää jossain vaiheessa kirjoittaa pyytämäsi artikkelin. ;) Kiitos "juttuvinkistä".

  VastaaPoista
 7. Aika kiva pieni pussukka. Itse tykkään niin kaikenlaisista laukuista ja pussukoista, mutta eniten iiisoooista.

  VastaaPoista
 8. Marjo: Tuo on siis oikeasti rahapussi, mutta iso sellainen. :D Minäkin tykkään kaikenkokoisista laukuista ja sen kyllä huomaa!

  VastaaPoista