1.12.2010

Viimeinen hopeanaama


Jostain syystä tämä on jäänyt aiemmin postaamatta. Tällä erää viimeinen "hopeanaama" sormuksen muodossa. Enempää näitä ei pitäisi enää putkahdella korulippaan kätköistä. Suunnittelijana edelleenkin Jorma Laine.


Nimileima: Turun hopea Oy
Pitoisuusleima: 830 hopeaa
Paikkakuntaleima: Turku
Vuosileima: U7 eli vuosi 1973
Muut leimat: Jorma Laine, Finland ja kruunuleima

4 kommenttia:

 1. Voi että miten mahdottoman kaunis! Tiedätkö millaista kannattaisi lähteä metsästämään tuota kaunotarta? En ole keräilijä enkä tunne tätä alaa ollenkaan. Kuva putkahti eteeni kun yritin tunnistaa mummolta saamiani Sarpanevan koruja (löytyivät sivuiltasi, niitä pronssikiekkoja ovat. Kiitos!).

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :) Huuto.net tai eBay on varmasti paras mahdollinen paikka etsiä vanhoja koruja. Ja toki kirppikset ja vanhan tavaran myyntiliikkeet kannattaa kiertää, jos sellaisia läheltäsi löytyy. Olen nähnyt tällaisen pronssinaaman huutonetissä myynnissä vuoden sisään. Onnea etsintään.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä! Tuntuu että pronssisia on helpompi löytää, hopea on enemmän mun juttu. pitää siis varata kärsivällisyyttä rutkasti matkaan :) Tuo Naama on kyllä maaginen. Se tuli mun uniinkin viime yönä :) mä aloitan etsinnän NYT! Sulla on upea blogi, innostuin vanhoista koruista blogisi myötä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos! :D Laineen hopeanaamalla on kieltämättä aika maaginen ilme. Mutta myös "yrmynaamat" ovat aika hassuja.

  VastaaPoista