3.11.2010

Mäkisen Kuvastin Oy Kukkapeili
Ankean harmaan ja sateisen syyspäivän postaus on pakko pirteän punainen. 1970-luvulta peräisin oleva ihastuttava retro-kukkapeili on Mäkisen Kuvastimen valmistama. Peilin halkaisija kehyksineen on noin 53 cm ja itse peiliosan halkaisija on noin 38 cm. Näitä peilejä on tehty lukuisilla erilaisilla väriyhdistelmillä. Olisi joskus hauskaa tietää, että kuinka monta. Mikäli jollakin on asiasta tietoa, niin kommentoikaa rohkeasti.


Olisi kiva kerätä näitäkin erivärisinä ja uhrata yksi seinäpinta vain ja ainoastaan kukkapeileille. ;)

8 kommenttia:

 1. Määristä ei minulla ole mitään tietoa, mutta muistan sellaisen keltaisella värillä olevan tavanneeni nuoruudessani.

  VastaaPoista
 2. Äidilläni on ollut vihreä, jossa oli oranssinkeltainen keskusta. :)

  VastaaPoista
 3. Jippii, minulla on tuollainen kukkapeili ja väri on valkoinen vihreällä sisuksella. Olen saanut sen 70-luvulla itselleni ja enpä tiennyt sen olevan arvokas tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Hinnat taitavat pyöriä tällä hetkellä 20-50 euron paikkeilla riippuen väristä ja kunnosta.

  VastaaPoista
 5. minulla oli noita parhaimmillaan n. 35 kpl seinällä yhtä aikaa...keräily vei mennessään. vielä n. 10 kpl punasävyisiä jemmassa. lastenhuoneeseen olin ajatellut,mutta mies ei taida oikein lämmetä ajatukselle. ota yhteyttä jos haluat tietää lisää (sannamari at luukku.com)

  VastaaPoista
 6. Sannamari: Oh-hoh! 35 on aika huima saavutus. Toivottavasti sinulla on kuva muistona koko komeudesta! Ymmärrän täysin keräilyinnon, nimim. kokemusta on. :D

  VastaaPoista
 7. No, nyt taas täällä. Laitoin kuin laitoinkin muutamia kukkapeilejä seinälle vihdoin. Tule katsomaan!:) Terkuin Sanna-Mari

  www.moominhousearabia.wordpress.com

  VastaaPoista
 8. Sanna-Mari: Mainio setti sinulla! :D

  VastaaPoista