24.11.2010

KIITOS

Sivuillani on tähän mennessä vierailtu yli 10 000 kertaa.


Kiitos teille kaikille! :)


7 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi hienosta blogista:)!

  On ollut lähes mahdotonta jättää postauksiin kommentteja, koska jokaista ihanaa korua ja esinettä katsellessa iskee vain lähinnä jonkinlainen haikeus/kateus siitä, miten jollain voin olla onnea omistaa noin kauniita koruja! Hienoa, että haluat esitellä niitä tällä tavalla, vaikka todennäköisesti kadehdin etenkin korujasi edelleen;).

  terveisin äänettömänä pysynyt vakilukija Sanski

  VastaaPoista
 2. sun blogisi on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Oon tosiaan jäänyt koukkuun. Blogisi on tyylikäs, konstailematon ja kiinnostava. Kuvat erittäin laadukkaita ja hyvin sommiteltuja. Kiitos itsellesi! :D

  VastaaPoista
 4. On kiva nähdä, että muilla viiraa samalla tavalla päässä kuin itsellä :D Kiinnostavuutta lisäisi, jos kertoisit tarkemmin korujesi "tarinat", esim. milloin ja mistä ne on hankittu tai mitä kukin esine sinulle merkitsee.

  VastaaPoista
 5. Sanski: Hih, kiitos paljon. :) Olen kerryttänyt tätä tavarapaljoutta jo useamman vuoden ajan, joten siitäkin syystä esiteltävää riittää. Kiva kuulla teistä "äänettömistäkin" lukijoista ja mukavaa että uskaltauduit tässä vaiheessa kommentoimaan.

  Vivian: Kaunis kiitos. :)

  BagMiss: Kiitos, kiitos. :) Kiva saada palautetta myös sivuston ulkoisesta habituksesta.

  P.S.: Kiitos. :) Myönnän, että päässäni viiraa - ja pahasti. :D Mukavaa saada rakentavia kommentteja myös sisällön suhteen. Alkuun tosiaan yritin tarinoida koruista enemmänkin, mutta sitten alkoi työkiireet vaivaamaan ja minusta tuntui, että aloin toistaa itseäni liikaa. Karu totuus on se, että korut ovat pääasiassa huuto.netistä tai pk-seudun huutokaupoista. Lahjuskoruihin olen laittanut maininnan, mistä ne ovat peräisin. Ja pakko lopuksi myöntää, että kaikien korujen ostoajankohtaa en pysty muistamaan.

  VastaaPoista
 6. Kiitos itsellesi, kun pidät tätä blogia pystyssä!!!
  Ennen blogiisi eksymistä minulla ei ollut aavistustakaan mitä aarteita Suomessa on valmistettu!!! Huokailen ihastuksesta ja hieman ehkä kateudestakin sivuillasi vieraillessani. ;)
  Tulen taas...

  VastaaPoista
 7. Anu: Kiitos. :) Tulin tänne jäädäkseni. Haluan jakaa tietoa suomalaisesta korutaiteesta edes tässä määrin, mitä itse siitä hieman tiedän. Ja otan myös teiltä mielelläni vastaan lisätietoja koruihin ja muihinkin kirjoituksiini liittyen.

  Vintagekoruista kiinnostuneet, käykää myös tutustumassa tähän blogiin: http://underpine.blogspot.com/
  Sieltä löytyy paljon sellaista, josta minäkin haaveilen ja kadehdin. ;)

  VastaaPoista