5.11.2010

Hopeinen Lapponia rannekoru vuodelta 1979


Harmikseni en onnistunut löytämään tätä korua Björn Weckströmin kirjasta. Ilmeisesti kyseessä ei ole hänen suunnittelema koru. Toki Lapponialla on ollut muitakin nimekkäitä suunnittelijoita. Olisi ihan mukava tietää, kenen käsialaa tämä rannekoru on.


Nimileima: Lapponia Jewelry Oy
Pitoisuusleima: 925 hopeaa
Paikkakuntaleima: -
Vuosileima: B8 eli vuosi 1979
Muut leimat: kruunuleima ja Lapponia

5 kommenttia:

 1. Voipi hyvinkin olla Weckströmin, sillä minullakin on hänen korujaan (vanhempia siis), joita ei tuossa kirjassa ole kuvattuna. Jos oikein vaivaa, niin Lapponiasta saa tietoa, ovat aika höveleitä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi Mikifinn. Luulin, että kirjassa on kaikki Weckströmin korut kuvattuna. Sehän olisikin positiivista, jos tämä on W:n käsialaa.
  Pääseekö sinun korukokoelmaasi tutustumaan mitään kautta? :)

  VastaaPoista
 3. MInulla on jokunen koru, mitä kirjassa ei ole, eli toivoa vielä on. Olisi hauska nähdä myös sinun (muukin keräily)kokoelma - tällä hetkellä minun korujen näkemisessä varmaan ainoa keino on nähdä ne livenä! Koruja on mullekin kerääntynyt melkein kuuden vuoden rohmuamiskauden aikana varmaan reilusti yli sata :-O

  VastaaPoista
 4. Tasaisin väliajoin käyn näitä ihailemassa.. Kyllä on tämäkin NIIN kaunis.. :)

  VastaaPoista
 5. Mikifinn: Lisäilen tänne pikku hiljaa myös muita keräilykohteitani. Eniten minulla on kuitenkin näitä koruja, kun ne on niin helppo "varastoida", eikä niihin vaadita niin suurta investointia. :) Sinun pitänee varmasti myös perustaa blogi, jossa voit esittellä korujasi.

  Kati: Kiitos ;)

  VastaaPoista