11.10.2010

Olette ehkä nähneet tämän sormuksen jo kerran aiemminkin...


...mutta kyse ei ole siitä, että esittelisin muistihäiriön vaivaamana saman uudestaan...


...vaan tämä on samanlainen Pentti Sarpanevan sormus hopeisena (tosin tässä ei ole säädettävä renkula). Nyt tarkentuu vuosikymmenkin. :)


Nimileima: Turun Hopea Oy
Pitoisuusleima: 813H hopeaa
Paikkakuntaleima: Turku
Vuosileima: P7 eli vuosi 1968
Muut leimat: kruunuleima

4 kommenttia:

 1. UPEE!
  Myytkö mitään korujasi...? Ajattelin vaan, että mikäli omaat joitakin tuplakappaleita tai....?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anu. :) Myyntiaikeita minulla ei ainakaan tällä hetkellä ole ja tuplakappaleitakaan ei ole korukätköistä vielä löytynyt. Minulla on joitain koruja pronssisena ja hopeisena samanlaiset. Mutta heti kun tuplia alkaa löytymään, menevät ne kyllä myyntiin.

  VastaaPoista
 3. Heipat :) Ensinnäkin kiitokset loistavasta ja mielenkiintoisesta blogista! Toiseksi- olisin kiinnostunut tietämään myös korujen hintoja.

  Yritin etsiä netistä P.Sarpanevan koruluetteloa,josta olisin kaipaamiani tietoja löytänyt,mutta turhaan. Oliskos sinulla tietoa esim. mitä yllä oleva Sarpanevan sormus pronssisena maksaa?

  VastaaPoista
 4. Miiu: Kiitos kommentistasi. :) Huuto.net on aika hyvä paikka tutkia korujen hintoja. Sieltä etsiessä saa jonkinlaisen käsityksen korun arvosta. Pronssikorut eivät maksa tällä hetkellä kovin paljoa, hopeisista joutuu pulittamaan hieman enemmän. E-bayssä hinnat ovat kovemmat.

  Enpä minäkään ole löytänyt vanhoja koruluetteloita, että olisi saanut vanhoja hintoja tietoon ja uutena näitä ei enää (ei ainakaan tällä hetkellä) valmisteta.

  VastaaPoista