12.9.2010

Seppo Tammisen riipus


Materiaali: pronssi (vai messinki?)
Leimat: Seppo Tamminen ja FinlandLöysin sattumalta Seppo Tammisen kotisivut, joihin kannattaa käydä tutustumassa. Sivuilla on upeita kuvia/lehtileikkeitä hänen 1960- ja 1970-lukujen koruista. Sivuille pääset tästä.

5 kommenttia:

 1. Xenan puvun yläosa :D Eli sellainen "naisritarin" puvun "tissisuoja":D Mikä tämä oikeasti on? Vaakakupit vai mikä? Onko sinulla itsellasi tietoa tämän korun ideasta vai enkö vain näe sitä?

  VastaaPoista
 2. No voihan juma, mitähän lie Seppo Tammisen päässä liikkunut tätä korua suunnitellessaan? Kyllä tämä selvästi on tissejä kuvaava koru!

  VastaaPoista
 3. :D Olette ihania, arvuutellessanne korujeni symboliikkaa. Minä en tiedä tämänkään riipuksen nimeä tai tarinaa. Seppo Tammisen kotisivuilta luin, että hän on hakenut koruihin motiiveita suomalaisesta luonnosta ja toteuttanut niitä tyylitellen ja symmetrisesti.

  VastaaPoista
 4. Pronssi vaan on niin upea korumateriaali! Itsellä on sellaisen nuoremman sepän kuin Kimmo Tulimetsä riipuksia, niistä useissa on kalevalainen 'tausta', mutta häneltä löytyy paljon mielenkiintoista tuotosta :-)

  VastaaPoista
 5. Tulimetsä on minulle ihan uusi tuttavuus. Piti heti mennä googlettamaan. :)

  Ohessa linkki Magsin viittaman sepän upeisiin tuotoksiin:
  http://www.tulimetsa.fi/tuotteet.html

  VastaaPoista