11.9.2010

Pentti Sarpanevan kaulakoru


Minulle tulee tästä erikoisesta korusta mielleyhtymäksi jostain hassusta syystä Muumilaakson Mörkö. :) Kookkaalla riipuksella on mittaa liki 10 cm. Tämä on taas koru, missä ei ole leimoja, mutta tiedän varmuudella, että kyseessä on Pentti Sarpanevan tuotos.

Materiaali: pronssi

9 kommenttia:

 1. Wau, ihan mielettömän hieno koru! Oli ihan pakko googletella lisää Pentti Sarpanevan koruja. Löyty monta hienoa. Selkeästi täytyy pitää mielessä, seuraavaksi kun saa luvan palkita itsensä niin voisi ostaa jonkun Sarpanevan koruista. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Noora ja kiva, että eksyit tänne. :) Sarpanevan koruja liikkuu aika paljon huuto.netissä ja pronssisten hinnat on ihan kohtuutasolla, ainakin toistaiseksi. Pieni varoituksen sananen, kun ostaa yhden, haluaa toisen ja kolmannenkin... :)

  VastaaPoista
 3. Jes, tämä on hieno! Sarpanevasta tulikin mieleeni, missähän on minun pronssinen sydänsormus...täytyypä etsiä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katariina. Sitten kun löydät sormuksesi, niin kuvaappas se ja laita blogiisi meidän kaikkien ihasteltavaksi. :)

  VastaaPoista
 5. Aivan hurmaava riipus!

  VastaaPoista
 6. MOI!! nytte pitää kysästä: tiiätkö kyseisen korun nimeä? sain nimittäin samanlaisen korun isoäidiltänni perinnöksi a nyt yritetään selvitellä korun nimeä jne... muuten ihan samanlainen koru paitsi että kaksi viimeiset rivit puuttuvat...jännää...mutta kuitenkin:) kiitos jos pystyt auttaa:)

  VastaaPoista
 7. Shadow: Kiitos viestistäsi. :) Valitettavasti en tiedä tämän korun nimeä ja ilmeisesti näillä Sarpanevan koruilla on harvoin ollutkaan nimiä. Olisi kiva löytää vanhoja koruluetteloita, josko niistä löytyisi nimiä.

  VastaaPoista
 8. Rakastavaan kotiin,20.5.2012 21.02

  Moi! Olen saanut perintönä melkein samanlaisen Pentti Sarpanevan (kuin sivun ylälaidassa) tekemä koru. Yritän laittaa kuvaa ja mitat siitä mahd. nopeasti tänne. Niin, ja koru on myös myynnissä jos jotakin kiinnostaa. Missäköhän hinnoissa nämä liikkuu?

  VastaaPoista