21.9.2010

Mulberry Roxanne


Tämä laukku ei liiemmälti esittelyjä kaipaa. Kyseessä on Mulberryn herkullisen suklaanruskea Roxanne darwin-nahkaisena. Se on suuri harmi, että laukun valmistus lopetettiin tänä vuonna. Tällä klassisen kauniilla laukulla olisi taatusti rittänyt vielä ostajakuntaa. Roxanne suljetaan kolmella soljella, jotka ovat magneettikiinnitteisiä. Ulkopuolella on kaksi tilavaa taskua ja sisäpuolella yksi vetoketjutasku. 

Kyseisen laukun kanssa käytän alakuvassa olevaa Roxanne-rahapussia. Ihanan tilava kukkaro on ollut ahkerassa käytössä ja se hieman näkyy pinnassa naarmuina. Pieniin etutaskuihin piilotan kolikot. Takana on yksi isompi tasku ja sisällä runsaasti korttipaikkoja. 

Roxanneen ei voi kyllästyä koskaan!9 kommenttia:

 1. Oijoijoijoi......
  Tämä laukkufriikki on täälläpäässä tukehtua kuolaansa...IHANA !!
  Olisin ollut kade jo pelkästä kukkarosta, mutta tuo laukku...slurps !

  VastaaPoista
 2. Sitten jos kuitenkin kyllästyt, mä voin ostaa sen.. ;)
  Sun kameralla saa kyllä hyviä kuvia ja tarkkoja.

  VastaaPoista
 3. Katariina: :) Ihan heti en ole kyllästymään aikomassa.
  Haluaisin myös sellaisen kunnollisen Canonin digijärkkärin, johon voi vaihtaa objektiiveja. Sen ostamiseen voi mennä aikaa, joten siihen asti saa Olympus kelvata.

  VastaaPoista
 4. On tosiaan harmi, että Roxannen valmistus on lopetettu juuri kun Vuitton-hulluudeltani olisin malttanut ostaa välillä muitakin laukkuja. Roxannen olisin ostanut, mutta nyt pitää harkita muita vaihtoehtoja.

  VastaaPoista
 5. Tuulia: Vielähän sinulla on toivoa ostaa Roxanne käytettynä... ;)

  VastaaPoista
 6. Roxannen saa vielä outletista Mulberryn omasta nettimyymälästä sikahalpaan hintaan..

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Roxannen valmistus on lopetettu. Outlet-sivusto jonne olet eksynyt, myy valitettavasti feikkejä. Mulberryllä on kyllä Englannissa outlet-myymälöitä mm. Bicesterissä, mutta sieltä ei postiteta Suomeen.

  VastaaPoista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista