18.8.2010

Piskuinen Mulberry Brooke


Tämä piskuinen musta laukku kantaa nimeä Brooke. Laukku on tukevaa darwin-nahkaa ja poistunut jo tuotannosta. Sääli, sillä tämä on niin syötävän suloinen. Laukku on "sukua" aiemmin esitellylle Rockleylle. (Tämä on laukkuperheen juniori.) Laukkuun kuuluu korumainen lyhyt metallinen olkahihna vai pitäisikö sanoa olkaketju. Olen tilannut laukkun myös pidemmän mustan nahkahihnan, jolloin pystyn kantamaan laukkua messenger-tyyliin. Laukun ulkosivuilla on kaksi minimaalisen pientä taskua, joihin saa juuri ja juuri avaimet sekä jotakin hyvin pientä mahdutettua. Sisältä laukku on yhtä tilaa. Kaikki solkikiinnikkeet ovat magneetilla varustettuja.

4 kommenttia:

 1. Tämä on kiva! Ja kätevää kun siinä on kaksi hihnaa. =D

  VastaaPoista
 2. Pitkällä hihnalla toimii hyvin päiväkäytössä, kun ei tarvitse kuljettaa paljoa mukana ja ketjulla varustettuna iltalaukkuna. Näppärää! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania Mulberryn laukkuja sulla! Mistä niitä ostat? Netin kautta??

  VastaaPoista
 4. Kiitos Simpaus. Olen ostanut laukkujani sekä uutena että käytettynä. Käytettyjä olen ostanut joko huuto.netistä tai e-baystä, mutta varmistanut aitouden aina the purse forumin kautta. (Lisätietoja löydät laukkulinkeistäni.)

  VastaaPoista