19.8.2010

Mulberry HanoverPostaanpa vielä tänäänkin yhden laukkuaarteistani... Oakin värinen Hanover on ehdottomasti kesälaukkujen ykkönen. Kaunis vaaleanruskea laukku on ohutta (mutta kestävää) havana nimistä nahkaa. Laukussa on iso lukolla varustettu etutasku ja sisällä pieni vetoketjullinen tasku. Tämäkin Mulberry on sisältä vuoraamaton ja suklaanruskea mokkanahka antaa laukulle yleellisen tunnun. Olkahihnat ovat ihan pitkät ja laukkua on hyvä kantaa olkapäällä. Laukku näyttää  päältä avonaiselta, mutta  yllättävän hyvin laukun saa "dog clipsillä" kiinni ja omaisuus säilyy laukussa turvallisesti.
2 kommenttia:

  1. Minulla oli joskus 70-luvun loppupuolella tuollaista nahkaa lääkärinlaukku :( ei ole sitä laukkua enää... nyyh! Tuli niin muistot mieleen siitä laukusta. Loppuun sen käytin ja huoltaa en osannut-nuorena mentiin vain laukku olalla ja huollot jäi :) -Marjo

    VastaaPoista
  2. Itse yritän säännöllisesti suihkia laukkuihini suojaavaa sprayta ja laittaa tarvittaessa nahkarasvaa. Olen haalinut laukkuja sillä mielellä, että jaksan katsella niitä hamassa tulevaisuudessakin. Ja puunaaminen todella kannattaa, jotta laukku säilyisi mahdollisimman pitkäikäisenä. :)

    VastaaPoista